GROEPSVERVOER

Heeft u taxivervoer in Rotterdam nodig en bent u met meer dan vier personen? De ruime taxibusjes van City Taxi Rotterdam bieden plek voor maar liefst 8 personen. Onze taxibusjes worden vaak ingezet voor bedrijfsfeesten, congressen, kinderopvang en familiefeestjes.

Groepsvervoer City Taxi Rotterdam

Wij hebben meerdere busjes waar 8 personen in kunnen. Onze ruime busjes zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, gordels en voldoende bagageruimte. Wanneer kinderen meereizen, kunnen we kinderzitjes regelen.

Flexibel groepsvervoer

Bent u met een groep groter dan 8 personen? Dan zorgen we voor meerdere busjes. Is uw groep kleiner dan 4 personen? Wij kunnen dan een stadstaxi voor u reserveren.

Door de flexibele indeling zijn onze busjes ook geschikt om rolstoelen, rollators en kinderwagens te vervoeren. Heeft u vervoer nodig en bent u afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel? Wij hebben ook speciale rolstoelbussen. Kortom: waar u ook naar toe wilt, wij zorgen voor passend vervoer voor iedere groep en gelegenheid.

Voordelen groepsvervoer City Taxi Rotterdam

Met het groepsvervoer van City Taxi Rotterdam bent u er zeker van dat uw gezelschap veilig op de plek van bestemming aankomt. Verder kunt u rekenen op:

  • Nette, ruime en veilige busjes met
  • 8 – persoonsbusjes met moderne navigatie.
  • RTX-gecertificeerde chauffeurs die altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam zijn.
  • 24/7 per dag inzetbaar, 7 dagen per week.
  • Flexibel betalen met pin, creditcard, contact of online.

Tarieven groepsvervoer

Voor groepsvervoer hanteren wij vaste tarieven. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt uw rit berekenen via onze handige calculator.

Groepsvervoer in Rotterdam reserveren

Bent u op zoek naar groepsvervoer in de regio Rotterdam? Reserveer direct online of bel 06 – 876 244 24. Heeft u speciale wensen? Onze klantenservice staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

U kunt bij City Taxi Rotterdam Taxi Service ook terecht voor:

Stadstaxi

Vliegveldtaxi

Rolstoelvervoer

Zakelijk vervoer