Snel en veilig van A naar B reizen? Zonder parkeerproblemen, hoge parkeerkosten of vertragingen in het openbaar vervoer? City Taxi Rotterdam zorgt voor fijne en snelle ritten in Rotterdam en omgeving. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren.

 

Stadstaxi City Taxi Rotterdam

Wij rijden in comfortabele auto’s en hebben ruimte voor maximaal 4 personen. Bent u met een groep groter dan 4 personen? Wij hebben ook 8 –persoonsbusjes die perfect zijn voor groepsvervoer. Ook hebben we speciale vliegveldtaxi’s, zakelijk-  en rolstoelvervoer.

 

Onze chauffeurs zijn niet alleen vriendelijk

Onze gecertificeerde en behulpzame chauffeurs staan altijd voor u klaar en zorgen voor een prettige reis. Ze hebben allemaal jarenlange ervaring, zijn RTX-gecertificeerd en kennen de weg op hun duimpje in Rotterdam en omgeving.

.

 

Voordelen stadstaxi City Taxi Rotterdam

Met de stadstaxi van City Taxi Rotterdam kunt u verder rekenen op:

 

  • Nette en comfortabele Sedans met
  • Stadstaxi’s die zijn voorzien van moderne navigatie. Hierdoor zijn we er zeker van dat we op tijd op de gewenste bestemming aankomen. Ook wanneer er omleidingen of wegwerkzaamheden zijn.
  • RTX-gecertificeerde chauffeurs die vriendelijk en behulpzaam zijn.
  • 24/7 per dag inzetbaar, 7 dagen per week.
  • Flexibel betalen met pin, creditcard, contact of online.
  • Binnen 10 minuten op locatie.

 

Tarieven stadstaxi Rotterdam 

Wij hanteren vaste tarieven. U kunt uw prijs vooraf uitrekenen met onze handige calculator. Zo weet u precies van tevoren waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

 

 

Stadstaxi in Rotterdam reserveren

Bent u op zoek naar een stadstaxi in de regio Rotterdam? Reserveer direct online of bel 06 – 876 244 24. Onze klantenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

U kunt bij City Taxi Rotterdam ook terecht voor:

Groepsvervoer

Vliegveldtaxi

Rolstoelvervoer

Zakelijk vervoer