Reserveer je taxi in Rotterdam
voor een lage vaste tarief!

Stap 1: Vul uw ophaaladres en bestemming in

Stap 2: Kies het vervoersmiddel en het aantal personen

Stap 3: Kies uw reisdatum en uw vertrektijd

Stap 4: Zie direct op onze slimme calculator wat uw taxirit kost

Stap 5: Laat uw gegevens achter en betaal eenvoudig online via iDeal of creditcard of contant in de taxi

Stap 6: Ontvang een bevestiging en wacht tot de chauffeur van City Taxi Rotterdam er is om u veilig en snel naar uw bestemming te brengen

Waarom City Taxi Rotterdam bestellen?

Snel en in een paar klikken een taxi bestellen in Rotterdam of omgeving? Dat is geen probleem bij ons en kan eenvoudig online. Het voordeel is dat u vooraf precies ziet wat u kwijt bent aan uw taxirit en uw rit meteen bevestigd wordt. Daarnaast betaalt u veilig via iDeal, met creditcard of bij zakelijk vervoer overzichtelijk op rekening.

Wanneer u een taxi bestelt bij City Taxi Rotterdam bent u van een aantal zaken zeker. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van een taxi. Bij City Taxi Rotterdam weet u precies waar u aan toe bent dankzij onze vaste tarieven.

Zijn er wegwerkzaamheden, omleidingen of andere verkeershindernissen? Onze chauffeurs kennen Rotterdam en omgeving als geen ander en rijden de kortste route, wat er ook gebeurt.

Snel op de plaats van uw bestemming

Daarnaast zijn we altijd snel om u op te halen en naar uw bestemming te brengen. Binnen 10 minuten kunnen we al op uw locatie zijn en u naar uw gewenste adres brengen.

Eenvoudig en snel een taxi in Rotterdam bestellen

Heeft u speciale wensen voor uw vervoer in Rotterdam en omgeving? Neem online contact met ons op of bel 06 – 876 244 24. Onze klantenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

U kunt bij City Taxi Rotterdam terecht voor:

Stadtaxi’s

Zakelijk vervoer

Groepsvervoer

Vliegveldtaxi’s

Rolstoelvervoer