VLIEGVELDTAXI

Wanneer u op vakantie of zakenreis gaat, wilt u natuurlijk op tijd en ontspannen op Rotterdam Airport, Schiphol Amsterdam of een andere luchthaven aankomen. Dan is het slim om u met de auto af te laten zetten. Dit is alleen niet altijd mogelijk om door vrienden of familie te laten doen. Daarom is het handig om een vliegveldtaxi te reserveren.

Vliegveldtaxi Rotterdam

Met onze vliegveldtaxi’s reist u snel en comfortabel is. Daarnaast bespaart u hoge parkeerkosten en hoeft u niet onnodige kilometers af te leggen met loodzware bagage. Onze taxichauffeur zet u af voor de vertrekhal. Zo kan uw vliegreis pas echt ontspannen beginnen.

 

Snelle taxi van en naar luchthavens

Wil u na uw reis ook weer opgehaald worden? Geef dit dan aan op ons reserveringsformulier. Onze chauffeur staat dan op de afgesproken dag en tijd klaar bij de ingang van de aankomsthal.

 

Goedkope tarieven vliegtuigtaxi Rotterdam

Wij brengen u vanaf huis, hotel of bedrijf rechtstreeks naar de vertrekhal van de gewenste luchthaven. Dit doen we tegen de scherpste tarieven. U kunt uw prijs vooraf uitrekenen met onze handige calculator. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

 

Taxivervoer op maat

Reist u met meer dan 4 personen of heeft u veel bagage? Dan halen wij u op met een van onze luxe en ruime 8-persoonsbusjes. U hoeft dit alleen maar door te geven bij uw reservering, wij zorgen voor de rest. Heeft u andere wensen? Dan horen wij dit graag. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van huisdieren, rolstoelen, kinderwagens of skispullen.

 

Voordelen vliegveldtaxi City Taxi Rotterdam

Los van een snelle en veilige rit naar de luchthaven, heeft het reizen met onze vliegveldtaxi nog meer voordelen.

 

  • Nette en comfortabele auto’s met airconditioning en genoeg ruimte voor uw bagage.
  • Onze vliegveldtaxi’s zijn allemaal voorzien van moderne navigatie.
  • RTX-gecertificeerde chauffeurs die vriendelijk en behulpzaam zijn.
  • 24/7 per dag inzetbaar, 7 dagen per week.
  • Flexibel betalen met pin, creditcard, contact of online.

 

Vliegveldtaxi Rotterdam reserveren

Bent u op zoek naar een vliegveldtaxi in de regio Rotterdam? Reserveer direct online of bel 06 – 876 244 24. Onze klantenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

U kunt ook bij City Taxi Rotterdam ook terecht voor:

Stadstaxi’s

Groepsvervoer

Rolstoelvervoer

Zakelijk vervoer